06 - 498 000 88 |  ad@adpromo.nl

Kerstpakketten en geschenken

Verras uw medewerkers met kwalitatief hoogwaardige en originele artikelen die niet of nauwelijks in de winkels te koop zijn. AdPromo bestaat uit een ervaren en creatief team dat u graag helpt met het uitzoeken en/of samenstellen van een kerstpakket. Kom gerust een drankje drinken in onze gezellige Showroom, daar vindt u altijd de leukste en nieuwste artikelen. Er is heel veel mogelijk. Van eten en drinken tot kleine en grote geschenken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

U ziet voorbeeldprijzen omdat alle pakketten naar u wens samengesteld kunnen worden. Wilt u alleen het cadeau, de verpakking of andere producten bestellen dan is dat geen probleem. Mail of bel ons met uw vraag en u krijgt binnen 24 uur een positief antwoord.

 

 

Lekker stoer
Pizza fun
Outdoor Adventure
Groots in Goud
Time To Relax
Mooie Combi
Even opwarmen
Handige poef
Buitenpret
Lekker Wokken
Struinen
Tapas lekkernijen
Lekker Uitwaaien
Warme Kruik
Maak je eigen wafels
Time Out
Dit bijzondere duo symboliseert de samenwerking tussen u en uw relaties! De twee flessen zijn samengebonden door het “Samenwerking” etiket. Hèt perfecte relatiegeschenk! INHOUD: • Spaanse rode wijn, 50 cl • Spaanse witte wijn, 50 cl • Verbonden door een "Samenwerking" banderol • Verpakt in een geschenkdoos met een "Samenwerking" sleeve
Samenwerken