Veelgestelde vragen

Verzendkosten

Voor bestellingen met een waarde van meer dan €250 excl. btw, excl. bedrukking die binnen Nederland of België worden verzonden, rekenen wij geen verzendkosten. Voor leveringen buiten deze landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

Is een spoedlevering mogelijk?

Ja, een spoedlevering is vaak mogelijk. Hoewel onze website standaard levertijden vermeldt, kunnen we in veel gevallen sneller leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sample aanvragen

Wilt u de kleur en kwaliteit van een artikel zelf beoordelen? U kunt een onbedrukt sample bestellen om het product uit te proberen. Indien u later besluit het artikel te bestellen, zullen wij de kosten van het sample op ons nemen. Heeft u interesse in meerdere samples? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via bankoverschrijving, iDeal, creditcard, of Bancontact/Mister Cash. Klanten die tot (semi)overheidsinstellingen behoren of die reeds eerdere bestellingen bij ons hebben geplaatst, mogen ook op rekening kopen. Voor deze bestellingen geldt een betalingstermijn van 14 dagen na levering.

Verzending en Levertermijnen

De levertermijn varieert per artikel. Voor de meeste producten is een geschatte levertermijn aangegeven op onze website, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen standaard levering en levering met extra bewerkingen, zoals het aanbrengen van een logo. Indien u een specifieke deadline heeft, informeer ons hierover; vaak kunnen wij de artikelen sneller leveren dan de standaardtermijn.

Wij verzenden alle bestellingen via betrouwbare partners zoals UPS, DHL, TNT, of andere transporteurs. Zodra uw bestelling is verzonden, voorzien wij u, indien mogelijk, van trackinginformatie.

Neem contact met ons op

Error 404