Over ons

Wij geloven nog in één op één contact, waarbij een
helder advies leidt tot duidelijke afspraken

Wie zijn wij
Wij zijn Adpromo. Wij importeren, bedrukken en leveren relatiegeschenken, promotionele producten, eindejaarsgeschenken, kerst-themapakketten en (custom made) bedrijfskleding. 
 
Duurzaamheid
Om de waste in onze branche te reduceren richten wij ons op verduurzaming van onze collectie. We zetten daarbij in op verminderen, hergebruik van afval, recycling, upcycling en gebruik van natuurlijke materialen. We werken samen met bekende en duurzame (Europese) merken en focussen op de verduurzaming van onze collectie. Duurzame producten zijn ondergebracht in onze volledig duurzame WoW collectie. We blijven deze collectie uitbreiden met nieuwe producten en nieuwe merken met een groen verhaal. 
 
Internationaal vertegenwoordigd
Als internationaal opererende onderneming importeren we de mooiste en duurzaamste producten uit verschillen Europese en Aziatische landen. 
 
Ervaring
Ontdek de voordelen van onze uitgebreide ervaring en expertise, zowel nationaal als internationaal. We staan klaar om voor u het juiste product aan te bieden, of zelfs te ontwikkelen. Kortom, bent u klaar om uw klanten of personeelsleden op een frisse en nieuwe manier te verrassen? Wij zijn er klaar voor!
 
Kerwaarden
Bij Adpromo omarmen we vijf essentiële kernwaarden: creativiteit, kwaliteit, goede prijs, uitstekende service en betrouwbaarheid. 
 
Relatiegeschenken en/of promotieartikelen
Het geven van een relatiegeschenk is de ultieme manier om jouw klanten of opdrachtgevers te laten weten hoezeer zij door jou gewaardeerd worden. Bij Adpromo zijn we gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotieartikelen in de breedste zin van het woord. Van kleine gadgets tot chique cadeaus en alles daartussenin. Bovendien kunnen alle producten worden voorzien van een logo, persoonlijke tekst of reclameboodschap. Laat ons helpen om jouw waardering op een memorabele manier over te brengen.
 
Design
Adpromo beschikt over een eigen designteam, waardoor we producten helemaal op maat kunnen produceren of voorzien van jouw eigen logo of reclametekst. Heb je specifieke wensen of wil je gewoon vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming of campagne? Neem contact met ons op, en wij komen graag bij je langs. Samen maken we jouw ideeën werkelijkheid!

 

Neem contact met ons op

Error 404